Kossun Kippaajat
 
Yhdistys
Koskenkorvan Viina
Uutiset
Kuukauden huikat
Irc-kanava
FAQ / UKK
Linkit
Vieraskirja
Miljoonalaatikko

Kippaajat@saari 12.8.2000

Tarkoitus: Lähteä viikonlopuksi 12.8.-13.8 häröilemään saareen. Perillä voidaan sitten tehdä ihan mitä mieleen juolahtaa, mukaan voi ottaa erilaisia harrastusvehkeitä, muitakin kuin pulloja. Mukaan saa tietenkin tulla sekä jäsenet että muut Kossun ympärillä häröilevät henkilöt.

Kohde: Gåsgrundet, ulkoilusaari Espoossa. Paikalle pääsee omalla veneellä ja Espoon saaristoveneillä, joita lähtee ainakin Otaniemestä ja Kivenlahdesta. Japella ja Ketulla on veneet, jotka saattavat olla käytettävissä, mutta tämä täytyypi vielä varmistaa. Jape uhkaili että vesisuksetkin otetaan mukaan. =)

Saareen on päätetty lauantaina 12.8. aamupäivällä. Saaristoveneet lähtevät Otaniemestä (Otaranta) ja Kivenlahdesta (Merivirta 19). Otarannasta mentäessä kohde eli Gåsgrundet on seitsemäs ja viimeinen pysäkki ennen paluuta lähtöpisteeseen, matkaan menee noin 2h 15min (!). Kivenlahden vene m/s Monica menee Gåsgrundetiin kolmen pysäkin kautta eli matkaan kuluu vain 50 min. Lippujen hinnat aikuisilta 20 mk/suunta.

Kettu ja Jape ovat luvanneet tulla omilla veneillään, joihin varmaankin mahtuu varusteiden lisäksi muutama matkustaja. Kivenlahdesta tulee tod.näk. mukaan jonkun verran porukkaa, joten klo 9:00 tai 11:10 saaristoveneetkin ovat varteenotettava vaihtoehto. Tietysti saareen voi majoittua vaikka perjantaiyönä, jos siltä tuntuu...

Majoitus: Edellisillä erähenkisillä reissuilla on ollut käytössä puolijoukkueteltta tai sen venäläinen vastine ja se on osoittautunut varsin toimivaksi ratkaisuksi. Puolijoukkueteltta (noin 12 hlöä) on nytkin mukana, samoin kiuas jonka avulla teltasta saadaan aikaan mainio kenttäsauna. Omiakin telttoja voi tietysti ottaa mukaan jos siltä tuntuu. Makuupussi ja telttapatja on joka tapauksessa järkevää ottaa mukaan.

Ruoka ja juoma: Viimeksi safka hankittiin yhteisesti tukusta ja kaikki antoivat sitten tukunkävijöille könttäsumman. En nyt muista mitä kaikkea tähän tarjoiluun kuului mutta jotain perinteistä retkimuonaa tyyliin makkaraa ja lettuja yms. Safkan hankkimisen takia olisi hyvä tietää mahdollisimman aikaisin kuka on tulossa, tiedetään sitten mitoittaa hankinnat. Jos moiset safkat ei iske, voi tietysti roudata mukaan omat mömmöt. Juomapuoli tulee varmaankin jokaisella omasta takaa. Japella on kaasukäyttöinen jääkaappi jossa voidaan säilyttää pilaantuvat ruokatarvikkeet, juomat sinne tuskin mahtuu...

HUOM! Jos haluat mukaan ja et ole vielä ilmoittautunut, meilaa alla olevaan osoitteeseen, ennen perjantaita 11.8.! Ilmoittautuminen on olennaista lähinnä jos haluaa mukaan kimppasafkajärjestelyyn tai jonkunlaiseen kyyditykseen. Jos tulee lisää hyviä ideoita yllä oleviin juttuihin tai ihan muita asioita mieleen, heittäkää meikäläistä tai vaikka koko hallitusta meilillä.

Kontaktit: omegas(at)kossu.org tai hallitus(at)kossu.org


Copyright © Kossun Kippaajat ry 1996-2005 < kossu-hallitus at kossu piste org >