Kossun Kippaajat
 
Yhdistys
Koskenkorvan Viina
Uutiset
Kuukauden huikat
Irc-kanava
FAQ / UKK
Linkit
Vieraskirja
Miljoonalaatikko

GooM risteilyt 1997

Jonkin verran Kossun jäsenistöä oli mukana jollakin kolmesta GooM-risteilystä vuonna 1997. Allekirjoittanut jaksoi kaikki kolme, joten oli ns. HyperGooMilainen tai ainakin jotakin sinnepäin. Kaikki Kossun jäsenet tietenkin suosittelivat ja joivat itsekkin kossua, levittäen näin tätä suurta ilosanomaa. Emme juoneet aivan tätä perinteistä kossua, koska sen hintalaatusuhde on niin huono laivalla, joten joimme Koskenkorvan Vodkaa, jonka hinta oli selvästi mukavampi, kun ottaa huomioon sen että siinä on jonkin verran enemmän prossia.

No risteily meni melkeen pelkkää kossua juodessa, mutta kyllä siellä muutakin tapahtui. Eli Keskimmäisellä GooMilla joukkuekilpailuihin osallistui Koskenkorvan Kippaajat -niminen joukkue. Joukkueessa oli mukana pomona Kossun pj Jussi ja muina jäseninä Timppa, Vesku ja Jukka. Jälkimmäiset eivät ole vielä Kossun jäseniä, mutta he antoivat risteilyn ja kilpailun aikana niin vakuuttavan kivan taidoistaan, että mitään estettä jäsenyyteen ei ole.

No nyt taas kuitenkin itse kilpailuun. Siinä oli siis neljän hengen joukkueet jotka kilpailivat toisiaan vastaan ei nopeudessa, vaan tyylissä. Kun astuimme epämääräisessä järjestyksessä lavalle, niin Mafian Sami Aaltonen ehdotti että me vaihdettaisiin nimeä, koska juotava viina oli Finladia vodkaa, "mutta eihän se nyt perkele käy kun tää on yhdistyksen nimi" oli mun siihen pakko tokaista. No Sami ymmärsi sen ja me saimme pitää nimemme. Ensimmäisenä lajina oli vuorossa viinan juonti. No me joimme sen ns. junassa eli aina takana oleva joi edellä olevan haarojen välistä sen juoman.

Tämän jälkeen oli vuorossa villi tanssikilpailu. Se hoidettiin meidän toimesta niin, että yksi oli vatsallaan lavalla ja toinen kaveri sitten hytkyi tämän päällä (joo ja ei se näyttänyt yhtään homoaktilta) kaksi muuta kaveria sitten tanssi travoltaa parin kummallakin puolella.

Tässä välissä olikin sitten vuorossa jälleen viinanjuontia. Tälläkertaa joimme paukkumme siten, että lasi asetettiin suuhun pohja alaspäin ja se sitten juotiin siitä silleen näpsästi.

Viinat juotuamme olikin sitten taas vuorossa pieni leikki. Ja tämän leikin tarkoituksena oli leikkiä kahdella kortsuilla ja kahdella kurkuilla. Eräs meistä puki yhden kortsun päähänsä ja puhalsi sen sitten ilmapalloksi päänsä yläpuolelle (joo kyllä se toimii uskokaa vaan), samalla joku pumppasi kurkulla lisää ilmaa. Toisen kortsun kanssa oli tarkoitus tehdä sama homma, mutta se hajosi kesken aktin, joten tyydyimme syömään jäljelle jäänyttä kurkkua, jopa irstaissa asennoissa, lisäksi tarjosimme myös yleisölle kurkkua. Siinä kurkussa olikin sitten sen päivän ateria jos oikein muistan.

Viimeisenä olikin sitten vuorossa jälleen viinanjuontia. Sen Koskenkorvan Kippaajat tekivät kunniakkaasti. Siirryimme riviin lavalle ja lemppasimme Finlandiat maahan huutaen samalla "Hyi vittu tää on pahaa! Me juodaan Kossua!".

Reportaasi by Kettu


Copyright © Kossun Kippaajat ry 1996-2005 < kossu-hallitus at kossu piste org >