Kossun Kippaajat
 
Yhdistys
Koskenkorvan Viina
Uutiset
Kuukauden huikat
Irc-kanava
FAQ / UKK
Linkit
Vieraskirja
Miljoonalaatikko

Kokousbileet

Nyt on lauantai aamupäivä ja kello lähenee 12:ta. Päässä hieman pyörii, mutta ihmekkös tuo, sillä eilen oli Kossun hallituksen ja aktiivien kokousbileet. Ensimmäiset kossut aukenivat tasan 19.00, sillä kokous oli päätetty aloittaa tuona aikana. Tällöin pöydällä oli 5 pulloa kossua, mutta vain minuuttia yli seitsemän pöydälle ilmestyi kuudeskin pullo.

Siinähän se ilta sitten meni kossua juodessa, taisi jollakin olla muutama olutkin, mutta pääasiallinen juoma oli kossu. Allekirjoittanut ei loppuillasta muista kyllä paljon mitään, mutta kun lueskelin tossa yön aikana lähetettyjä maileja, niin oli yön aikana maalailtu mun naamaakin ja bileissä kävi yksi nainenkin, ei ku kolme niitä kävikin :o)

Mutta yksi asia selvisi. Vaikka olin pitkästä aikaa ihan jumissa ei tällä hetkellä ole lainkaan paha krabulla. Taidankin siirtyä juomaan vain kossua!

Niin pitihän meillä olla kokouskin, mutta se nyt jäi hiukan unohduksiin. Tosin kyllä me hiukan sääntöjä katselimme. Mutta pitää joku toinen päivä katella asioita.

Reportaasi by Kettu


Copyright © Kossun Kippaajat ry 1996-2005 < kossu-hallitus at kossu piste org >