Kossun Kippaajat
 
Yhdistys
Koskenkorvan Viina
Uutiset
Kuukauden huikat
Irc-kanava
FAQ / UKK
Linkit
Vieraskirja
Miljoonalaatikko

Kadonneen Kossun Metsästys osa II: IKMARLHE

Kossun Kippaajat Ry järjesti jo perinteiseen "Kadonneen Kossun metsästys" -risteilysarjaan osan II: "IKMARLHE". Reissu tehtiin tänä vuonna Tallinnaan ja toteutettiin tällä kertaa kahtena eri versiona.

Ensimmäinen 14 hengen joukkio riensi Tallinnaan perjantaina 10.11, ja loput viisi tulivat jälkijunassa lauantaina. Tarkoituksena oli selviytyä kaikki samalla autokatamaraanilla pois (missä ihme kyllä onnistuimmekin).

Perjantain ohjelmana oli juominkien tasapainottajaksi myös Syömingit Olde Hansa -nimisessä ravintolassa. Suurin osa porukasta oli valinnut Raatimiesten riistajuhlan, joka oli elämys. Ja niin täyttävä, että ei melkein meinannut jaksaa juodakaan sen jälkeen. Ravintola oli kaunis, palvelu hyvää, ja mekin onnistuimme käyttäytymään kohtuullisen asiallisesti. Erityistä ansiota sai se antaumus, jolla lauloimme (jälleen) laulua ilman konsonantteja ja laskimme rahoja. Mainittakoon, että isossa ravintolassa vain yksi poppoo istui sulkemisajan jälkeen selvittäen laskua - nimittäin meidän.

Tämän jälkeen siirryimme Karu-baarin kautta Hollywood -nimiseen klubiin hivelöitäväksi (ihana ruumiintarkastus, lalala!), ja eräs porukastamme herätti jopa lokaalin mielenkiintoa; liekö hyväksikäyttö ollut tällä mielessä? Noh, in any case, Hollywoodin sulkeuduttua osa lähti etsimään "salakapakkaa", joka olisi auki, mutta ilmeisesti kielieroista johtuen päätyivät sitten nakkikioskille. :)

Lauantain aamupalalle selvisi muutama urhea, mutta enimmäkseen ihmiset ajoittivat heräämisensä huoneiden luovutukseen. Istuttuamme useita tunteja ala-aulassa nauttien hartaudella päihdyttävää aamupalaamme, päätimme viedä tavaramme terminaaliin ja mennä loppuporukkaa vastaan. Loppuporukka saapuikin hyvässä ja selvässä järjestyksessä, mutta omien rivien kanssa oli hieman ongelmia. Ihmisillä tuntui olevan vaikeuksia hahmottaa mistä terminaalista laiva lähtee ja näin ollen porukan tavarat olivat päätyneet säilytykseen väärään terminaaliin. Kiitos loistavan ryhmätyön ja kommunikointikyvyn sentään tajusimme paikallistaa ongelman. :P

Loppupäivä menikin sitten hieman eri tahoilla. Ihmiset söivät, joivat ja tekivät ostoksia. Paikalliset huijasivat meitä niin paljon kuin voivat (mikä päti koko reissuun). Jossain vaiheessa läjäännyimme (taas) Karu-baariin istumaan.. Siellä järjestettiin myös Kossun Kippaajien pääsykokeet tyylillä "Haluatko Kossun Kippaajaksi" (?). Karu-baarista suuntasimme terminaaleihimme. =)

Noh, paluumatka oli siitä ikävä, että oli merenkäyntiä ja laiva oli teknisten vikojen takia reilun tunnin hitaampi. Iloinen juominen ja laulaminen kuitenkin jatkui, ja suoritimme myös IKMARLHE-runonlausuntaa. Lopulta suuntasimme joskus klo 22:30 Tax free -ostokset kainalossa tullin läpi - ja takseihin kohti jatkoja. Ja mitä jatkoilla tapahtui? Sitä ei voi tietää.

Kuvat valottavat ehkä enemmän kuin tämä selkkari, ja niitä löytyy ainakin Allun kuva-arkistosta (index-sivu ~1Mt)

-Betty

Mukana matkassa

I. Pitkän kaavan mukaan:    II. Lyhyen kaavan mukaan:
Hemppa
Handy
Kettu
Flyer
Betty
Rasse
Juska
Mirka
Josku
Mikkis
Allu
Mirka
Lavento
Hilpo
Vektor
Omegas
Petra
Seiska
Jani

Copyright © Kossun Kippaajat ry 1996-2005 < kossu-hallitus at kossu piste org >